I din kundvagn:
Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Böcker för dig som vill ha snabb hjälpStefan Ekberg
stefan@redaktionen.se

Det unika med böckerna från det här förlaget är att de är fria från babbel. Det är där vi skiljer oss från andra affärsförlag (För att en bok ska kvala in på det här förlaget så ska den vara skriven för att hjälpa till - inte för att visa hur smart författaren är).

Det är den skillnaden mellan oss och andra affärsförlag vi får höra att våra 80 000 hungriga kunder uppskattar mest. Om böckerna dessutom kan få dig att le - ja då har vi lyckats.


Utmärkelser

Många av våra böcker har vunnit priser och flera av dem är översatta till andra språk.

Vi är inte så lite stolta över att ha blivit nominerade till Årets företagare.


Och vi är också stolta över att officiellt blivit en av de få Regionala ambassadörerna för fri företagsamhet.

Tack för 2016!
Stoltast är jag nog ändå för att våra kunder köper så mycket av oss att vi kan sponsra viktiga saker. 2016 köpte kunderna så mycket böcker att vi kunde ge organisationen Love and hope (som jobbar mot barnprostitution) 100 000 kr och så kunde vi ge 50 000 kr till organisationen Dogrescue (som räddar gatuhundar i Rumänien).

Allt tack vare våra härliga kunder


Gratis tipsbrev
Många av våra kunder gillar att få snabba tips inom sina områden och därför har vi 10 olika nyhetsbrev att prenumerera gratis på. Nyhetsbreven kommer en gång i månaden och innehåller alltid snabba tips som hjälper till med vanliga problem.
Prenumerera gratis på dem du också - gör det här


Om företaget
Jag startade förlaget 1997 eftersom den svenska affärslitteratur jag själv mött på olika jobb var så enormt tråkig. Antingen var den torrt skriven eller för akademisk för att kunna användas på riktigt (eller båda). Det är inget fel på akademiska böcker, men de passar sällan för det dagliga arbetet på ett riktigt företag. Du kan läsa mer om mig på Wikipedia.

Lägg gärna till mig på Facebook så jag får se vad du har på gång :-)

Testa oss gärna så får du se vad vi går för - vi har en garanti som säger att du alltid kan skicka tillbaka böcker du inte är nöjd med när du vill eftersom vi är här för att stanna och för att imponera på dig på lång sikt.


Besök gärna vårt systerförlag

Eftersom det finns så många spännande böcker som behöver ges ut inom andra områden än företagande så har vi också ett systerförlag som ger ut böcker om dig - Hälsa på hos Ego förlag så får du se själv.

Om du ska starta eget får du smarta tips och råd på http://www.starta-eget.se

Jag driver också en egen sajt om personlig utveckling där det finns hundratals artiklar som ska pigga upp dig - läs mer på http://www.smartare-liv.se

Hör gärna av dig om du saknar en bok i vårt sortiment eller om du bara vill säga hej

Vi tar över Driftig.nu
Från och med april 2017 fick vi förtroendet att ta över Driftig.nu, Sveriges mest intressanta nätverk för kvinnliga företagare med 15 000 kvinnliga företagare som medlemmar. Kom med du också, det kostar ingen. Bli medlem dig direkt på driftig.nu här...


Bästa hälsningar

Stefan Ekberg
stefan.ekberg@redaktionen.se
Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB
BOX 23043
104 35 Stockholm
Orgnr 556548-0125


P.S Här kan du läsa de 100 senaste artiklarna om Redaktionen i pressen

Gillar du konkreta lösningar utan babbel?
Vill du hitta nya kunder, marknadsföra dig bättre eller bli en ännu bättre chef? Lösningar på vanliga problem är vår specialitet. Läs mer här och få konkret hjälp snabbt