I din kundvagn:
Kundvagnen är tom
Så här tycker några kunder om
Rivstart 2019 - STARTA EGET"Rivstart har hjälpt mig med att enkelt komma igång med företagande utan att ödsla tid. Mycket bra information samlat på ett ställe = jag får tid över till att läsa andra böcker som ger mig tid över till att göra bättre affärer."
Leif Lundgren, LL Itkonsult

"Den har hjälpt oss med att komma igång med försäljning och hur man kommer igång på riktigt med sitt företag efter en starta eget kurs. Boken är bra för att den är skiven för nybörjaren och inte för den som redan vet allt."
Barbro Larsson, Stressteamet Värmland

"Rivstart har hjälpt mig med att helt enkelt strukturera upp de idéer vi har och vi har massor! Den har gett mig inspiration och har helt fantastiska konkreta påståenden som hjälpt oss nu när vi är i startgroparna för en e-handel sida3. Boken är bra för att den går rakt på, inga krusiduller omkring problem. Jag gillar det raka språket, Den lite uppkäftiga attityden, att den verkligen får mig att ifrågasätta mina kvalitéer som företagare, att den går 'in', talar till mig så jag verkligen begriper."
Susanne Öster, Saker och Sockor i mälardalen

"Alla som funderar/vill/ska starta ett företag borde läsa denna bok. Den är bra på allt -mycket bra skriven, lätt att förstå, den tar upp saker som man inte tänker på annars."
Margareta Jonsson, Göteborg

"Den här boken hjälpte mig att våga satsa på mitt företag och att inse att kan andra så kan jag. Det är inte svårt eller krångligt. Rivstart rekommenderas till kvinnor för att stärka deras självförtroende eftersom kvinnor ofta inte vågar starta eget."
Katrin Lundgren, SweCat

"Rivstart har hjälpt mig att komma på vad jag ska starta för företag. Boken är bra för att den tar upp allt om att starta upp ett företag och dessutom lite till."
Karin Söder, ArosDraken

"Rivstart hjälpte mig att hitta affärsidén som vi håller på att förverkliga just nu. En turist/äventyrs center för funktionshindrade. Era böcker är bra för att dom är lätt lästa, kortfattade utan att missa poängen och rikliga med jämförelser, idé beskrivningar på lagom nivå som gör exemplen lätta att ta till sig och använda.
Alla som går på och fungerar att antigen starta eller utveckla sitt företag borde läsa rivstart och egentligen kan man ha den som idébibel."
Teuvo Lahtinen, Jamtgården

"Det här är en bok jag rekommenderar till alla som är intreserade av att starta och driva företag samt att rekomendera den för andra som vill ha en inblick i hur det funkar med skatter och moms etc. Men oxå till dem som behöver en insperationskälla att ösa ur."
Peter Fredriksson, Mölndal

"Rivstart har hjälpt mig med att få en annan syn på marknadsföring på olika sätt. Hur viktigt detta är när man ska starta upp ett företag.
Boken är bra för att den är som en komplett handbok för mig, när jag kommer på något och vill söka reda på ett svar, tar jag alltid fram 'Rivstart' och får tips och ideér. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som ska starta eget eller som är igång men tycker att det går lite trögt, man får nya perspektiv."
Karin Jonsson, SOKAJ

"Boken Rivstart gav mig den där lilla extra kicken att verkligen bestämma mig för att starta företag, Gerillaföretagaren läser jag när jag vill få ny inspiration.De är lättlästa och skrivna på ett inspirerande sätt."
Susanne Sjöstedt, Sommen

"Efter att ha läst och fått lite tips vände jag på tanken att om jag hamnade i den situationen eller om förtaget kontakta mig: Hur vill jag då bli bemött? Vad skulle få mig att lita på företaget och vad skulle de behöva göra för att det skulle kännas seriöst? Med dessa tankar skrev jag sen ihop min affärsidé och även ett arbetssätt hur jag skulle bemöta mina nya kunder, befintliga kunder, missnöjda kunder mm. Jag har nu en handlingsplan för olika situationer som kan uppstå och det känns tryggt. Rivstart har hjälpt mig med att nu våga ta steget att starta ett eget företag."
Magnus Persson, Mariestad

"Den har hjälpt mig att bli effektivare i mitt yrkesutövande samt att skriva ner mina tankar (än så länge!) på att förverklliga min affärsidé. Boken är bra för att se om min affärsidé är realiserbar samt att strukturera upp mitt nuvarande arbete inom ett nytt affärsområde Det här är en bok jag rekommenderar till den som dels tänker starta upp eget företag men även till de som startar upp ett nytt affärsområde på ett befintligt företag likväl som för alla som behöver strukturera och förnya sitt tänk som marknadsföringsansvarig på ett företag."
Gunilla Hellsten Boman, EKERÖ .................................

"Vi har använt den som en inspirationsbok i samband med Starta Eget utbildning under 2005. Boken är tänkt att komplettera våra föreläsningar och arbetet med deras affärsplaner samtidigt som deltagarna skall få praktiska marknadsföringstips. Jag skulle vilja säga att boken ger en inspirerande läsning och praktisk nytt för deras blivande företag. Just ordet ”inspiration” använder vi när vi pratar om boken. Det här är en bok jag rekommenderar och då självfallet till alla som planerar att starta ett eget företag. Men även de som redan är företagare har nytta av boken. Eller egentligen alla som är intresserade av företagande. En självklar bok på en Starta Eget utbildning enligt mitt sätt att se det."
Mikael Larsson, Comenius Svenska AB

"Mina funderinga och hopp om att kunna starta eget tog form på riktigt och jag kom till skott i praktiken.
Boken gav kicken "från tanke handling". (Jag är psykodramatiker varför jag ser handling som nyckeln till mycket.) Boken är övergripande, omfattande. Skriven för praktiken. Lättläst. En bok för alla oavsett tidigare kunskapsnivå. Bra för den som VILL starta eget men inga idéer om VAD. Det här är en bok jag rekommenderar till den som inte kommit till skott, de som vill sjösätta men inte vet hur från tanke till handling."
Linda Hasselgren, NTNHasselgren - konsult

"Den har hjälpt mig med att få igång hjulen så smått med mitt företag. Mycket av de frågor jag haft i huvudet har jag inte behöbt ställa pga av boken. I och med att det finns så mycket tips så har jag plockat ut några ”russin” ur boken som jag kunnat applicera på min egen affärsidé. Boken är bra för att de flesta problem som man behöver hjälp med i början finns det svar på i boken! Det här är en bok jag rekommenderar till ALLA! Jag har använt mig av tipsen både när det gäller att marknadsföra mig själv på det privata och professionella planet. Som ensam i företag har jag märkt att det är lika viktigt hur man är på fritiden som på jobbet. Boken genomsyras av ett driv som gör att man blir peppad att göra saker direkt… inte skjuta på dom som jag annars gör."
Per Björnehammar, Björnehammar Massageterapi

"Boken har ett, som vanligt hos ert material, rakt och enkelt språk. Mycket bra för de stackars icke akademiskt utbildade företagare som jag kommer i kontakt med dagligen. Jag har rekommenderat boken till de företagsgrupper jag arbetar med. Den har hjälpt mig i mitt arbete med småföretagare Har funnit att den personligen fungerar som lite av en inspiratör. När det är tungt på kontoret och idéerna tryter så brukar det sätta fart på hjärncellerna när man bläddrar igenom boken. Detta gäller för många av era böcker."
Peter Isaksson, Papangoo AB

"Jag kan rekommendera blivande levebebrödsföretagare att läsa den innan de startar sina företag."
Peter Johnsson

"Boken hjälper mig att förstå och tro på att det går att göra verklighet av mina idéer. Men att det kräver vilja och massor av planering och hårt jobb. Tycker att boken är bra. Den är positiv, ärlig och fylld med massor av kreativa tips."
Robert Damberg, Järfälla

"Vissa saker som jag inte tänkt på innan togs upp och det gjorde att man fick en lite annan infallsvinkel på några problem. Dessutom gillade jag delen med förslag på olika affärsidéer och fick där en inblick i att det egentligen går att syssla med vad som helst ;-) och ändå få en lönsamhet i det hela."
Daniel Pettersson, Kungälv

"Den gav mig en massa nya idéer på hur jag ska jobba med befintliga kunder & hur skaffa nya kunder, vara lite "fräckare" än jag annars har varit, den gav mig uppslag till nya affärsidéer. Jag hade den som kvällslitteratur och det var inte särskilt begåvat då huvudet var så fullt med idéer när jag skulle släcka att det inte blev särskilt mycket sömn!"
Maria Frisinger, Frieko<< Tillbaka till bokens presentationBeställ antal: