I din kundvagn:
Kundvagnen är tom
Så här tycker några kunder om
Allt du måste veta om säljande hemsidor"Boken har hjälpt oss att markant öka trafiken till vår sida. Framförallt är det relevant trafik, dom som besöker oss är intresserade av det vi erbjuder. Boken innehåller handfasta tips! Det finns mycket annan bra litteratur i det här ämnet också men ofta är dessa väldigt teoretiska och kräver ofta en stor arbetsinsats efter att man läst dem för att praktiskt ha nytta av informationen. Bägge varianterna har väl sina fördelar men med 'Allt du måste veta om säljande hemsidor' var startsträckan borta.
Det här är en bok jag rekommenderar till alla som känner att hemsidan bara nås av de 'närmast sörjande'."
Magnus Jonsson, Borstnäs Konsult HB

"Till exempel tycker jag att de delar som behandlar hur man 'kommer loss' med e-handel är lysande. Och till skillnad från en broschyr som kan kännas gammal redan då den går till tryck, guidar boken oss genom tips som gör att besökaren får känslan av att hemsidan uppdateras dagligen."
Maria Bernström, MOJ AB

"Den har hjälpt oss med att förstå hur man lanserar en internetbutik! Den har dessutom gett mig en röd tråd att följa för att göra en vinnande hemsida. Man får ett helhetsgrepp av vad som krävs för att lansera en vinnande 'Internetbusiness'. Den har fått oss att tänka på rätt saker genom att ställa relevanta frågor i kronologisk ordning.
Det här är en bok jag rekommenderar till den som vill starta ett mindre företag och lära sig/pröva att sälja sin vara utan att behöva lägga ned en massa pengar på en "riktig" butik. En e-butik ger alla en möjlighet att både göra bra marknadsföring och sälja samtidigt, 24 timmar om dygnet till vem som helst, med små medel!"
Per Elenborg, Elenborg Handelshus AB

"Alla säljare och webutvecklare med självaktning borde läsa den här boken. När jag framförde dina/mina åsikter om den första byråns förslag till hemsida bad han mig dra och hoppade av."
Bo Erixon, Bordex AB

"Den har hjälpt mig/oss med att starta en nätbutik. Boken är bra för att den svarade på många av de frågor som jag hade angående försäljning på nätet Det här är en bok jag rekommenderar till alla som funderar på att starta en nätbutik eller till den som vill lära sig sälja mer på nätet."
Jesper Lundkvist, Indianbutiken Stockholm

"Säljande hemsidor fungerar som ett uppslagsverk som är enkelt att gå tillbaka till. Jag hänvisar ofta kunder till olika delar i boken för att de ska kunna förbereda sig tillräckligt för att den slutliga hemsidan ska bli bra och efter vad de önskar. Ofta vet kunder inte vad de ska ha hemsidan till, då är boken en stor hjälp.
Att koncentrera sig på ett klart syfte, MWR, vilket är väldigt bra att kunna luta sig tillbaka mot rent produktionsmässigt. Både beställare av hemsidor och de som gör hemsidor."
Jesper • Anhede - reklam & information

"Den har hjälpt mig med att bygga upp min webbutik:-) Jag har fått så många fiiiina tips. Boken är bra för att den ger så mycket inspiration. Man läser sida upp och sida ner och då och då ramlar man över något som man bara MÅSTE använda. Man blir så glad när man hittar de där guldkornen som passar perfekt för just mig!!
Neeej jag rekomenderar den inte till någon..... jag vill ha den för mig själv."
Mariel Nurisalo, Dockbutiken.se

"Den har hjälpt mig/oss med att hitta argument, vid utbildningssituationer. Boken är bra för att, den vågar vara exakt i fråga om sånt som man funderar över. Den är 'erfarenhetsstyrd'. Det här är en bok jag rekommenderar till den/alla som behöver lyfta blicken från tangentbordet, och sluta visa alla finesser. När åtekoppling till verkligenheten behövs."
Annelise Harnesk, RUNA i norr

"Boken 'Allt du måste veta om säljande hemsidor' är bra för att den tar upp hur du på ett mycket smart sätt kan locka kunder att nappa på det du erbjuder genom ganska enkla medel som att ha en mailinglista bl a. Den har också gett mig uppslag på hur jag kan göra reklam för mina lektioner på sätt jag inte ens tänkt på. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som vill lära sig hur du marknadsför dig själv utan att behöva anlita en dyr pr byrå."
Jonas Hörnqvist, Gitarronline

"Den har hjälpt mig med att tänka på ett vettigare sätt när jag gör min hemsida. Boken är lättläst - bra att arbeta efter och använda som uppslagsbok. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som ska skaffa hemsida eller göra den själv."
Christel Jönsson, Toveriet

"Den har hjälpt mig att tänka mer kreativt, hur hemsidan skall se ut(skrivas), Haft kul! Boken är bra för att den är rolig att läsa, återkommer ofta för att kolla vissa grejer som jag använder i vår marknadsföring (det bästa av allt, jag har massor kvar som kan göras)."
Johan Båvhammar, Safetrack AB

"Den har hjälpt mig att förstå den djupa innebörden i Hemside-konstruktionen, den är lättläst och instruktiv och ger insikt. Det här är en bok jag rekommenderar till den som......gör tråkiga hemsidor."
Nilla å Lasse Sundling, nillas.se

"Den har hjälpt oss att skapa och upprätthålla en hemsida som både vi och våra kunder känner är professionell, aktuell och står för effektivitet som vi jobbar med. Boken är bra för att den fick oss att gå in och titta på vår hemsida med kunders ögon, samtidigt som vi tydliggjorde syftet med hemsidan för oss själva. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som har eller tänker skaffa sig en egen hemsida."
Brita Norberg, Effektiva Arbetsvanor Sv AB

"Den har hjälpt oss med att skapa en bra hemsida med lätt underhåll och vettig information. Boken är bra för att konkret visa vilken information man ska ha med på en websida, och varför. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som ska skapa en hemsida."
Thina Hedbom, PV9 Flute Workshop Stockholm

"Den har hjälpt oss med att skaffa återförsäljare och att annonsera på nätet. Boken är bra för att den ger läsaren mod att våga vara sig själv och vinna trogna kunder. Det här är en bok jag rekommenderar till den/alla som vill effektivt bedriva marknadsföring på nätet."
Anders Antonsson, Ersmarks maskodling

"Boken lärde oss hur en bra hemsida ska se ut och vilka funktioner som är viktiga. I vanliga fall orkar men inte läsa sådana här 'tunga' böcker om man inte är intressed men denna bok beskrev på ett förvånansvärt lätt och fängslande sätt. Satt uppe halva natten första gången jag öppnade boken - kunde inte få nog av alla tips och info! Den beskriver ämnet på ett lättsamt och intressant sätt. Man känner genast att man har praktisk nytta av boken och den är inte tråkig att läsa, tvärs om.
Alla som ska bygga en hemsida/webbutik! Både proffs och nybörjare borde läsa denna boken som har något att ge alla då den innehåller både tips om tekniska detaljer samt 'psykologiska aspekter'."
Marika Simo, Reseskafferiet

"Den gav mig en bra start på jobb som webbmarknadsförare och många roliga tips som kändes nyskapande och kreativa. Den har ett enkelt språk, jordnära konkreta tips som inte kostar enorma summor att genomföra. Inte alltför detaljerad på varje moment men med bra referenslitteatur att gå vidare med.
Det här är en bok jag rekommenderar till alla som ser eller vill se sin webbsida som en viktig del av företagets profil och verksamhet."
Karin Ryderman, DTZ

"Den har hjälpt mig att finslipa hemsidan. Boken är bra för att man tänker efter mer, förenklar sidan textmässigt, Ger användaren enklare att välja, Lär sig skippa 'dösnack' i textform, får fler att förstå att man kan själv, bara man vill. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som utvecklar hemsidor eller funderar på att börja."
Michael Berglund, EMCAD

"Den har hjälpt oss att starta upp och få en fungerande försäljning via vår webbsida. Boken är bra för att den använder enkla checklistor/punkter som gör att man snabbt förstår och direkt kan anpassa sin webbsida. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som vill få kunden att känna trygghet när han/hon besöker din webbsida, vilket i sin tur ökar möjligheterna till försäljning."
Niklas Masser, Orsa Skylt & Reklam AB

"Den har hjälpt oss at göra en säljande hemsida för vårt familjeföretag. Boken är bra för att den är skriven på ett enkelt och roligt språk. Det här är en bok jag rekommenderar till alla som vill utveckla sin verksamhet och söka nya jaktmarker för sitt företag."
Susanne Säbb Danielsson, Spader Madame AB..

"Boken överraskade mig verkligen på ett mycket positivt sätt eftersom den innehåller så mycket och samtidigt är lättläst. Och just den boken var exakt vad jag behövde i dagsläget och framöver och den blir lite av en 'bibel' för mig hur man bör hantera sina hemsidor. Tro mig, den boken kommer bli en klassiker."
Ola Eriksson

”Säljande Hemsidor” var mycket bättre än jag förväntat mig, trots att jag hade höga förväntningar. Alla tips är underbara, och man ser på saker ur ett helt nytt synsätt, med ett nytt upplägg. Hela utformningen av boken är utmärkt, inte ett stycke utan att man lär sig något! Tack för ditt engagemang! Ser redan fram emot de nya böckerna!"
Jens Stolpe

"Jag fick din bok "säljande hemsidor" av min flickvän i födelsedags- present. Har aldrig direkt varit intresserad av litteratur, Men du har ändrat på de tråkiga fördomarna jag har haft av alla "formella" författare. Mycket bra inlevelse och exempel i boken, Jag är väldigt nöjd! Det jag ser som det absolut nödvändigaste är funktionerna och enkelheten."
Tom Karlsson, Webbdesigner

"Först och främst vill jag tacka för dina böcker - de är super. Underhållande, späckade med kunskap utan rundsnack samtidigt som man får känslan av att man sitter och snackar med bästa kompisen.
Så tack igen."
Annika Helsing

"Jag har just fått en bok som jag beställt - Säljande hemsidor och jag vill bara säga att jag är sååååååååååååå nöjd... det är riktigt roligt att läsa i den. Jag skrattar riktigt gott ibland .... Du vattnar mitt självförtroende och jag lär mej nya saker.......wow Jag älskar att lära mej vettiga och bra grejor inte en massa orderier, nä det skall vara mustigt... och det tycker jag det är. Tack så mycket.... denna bok är en tillgång för världen."
Marinette Petersson, Altavision

"Köpte din bok för ett tag sedan (om säljande hemsidor). Hoppades att det inte skulle vara helt bortkastade pengar...Blev positivt överraskad - hur ofta blir man det? Gillar din stil - enkel och okomplicerad och rakt på sak..."
Josef Svalander, Svalander Konsult AB

"Det borde finnas en Stefan Ekberg-bok på varje svenskt företag. Böckerna är proppfyllda med godis för marknadsförare och beslutsfattare. Till och med en skribent- och reklamräv som jag, har stor nytta av innehållet. När får vi se böckerna i internationell upplaga? Keep up the good work!"
Jack Hansen, copywriterbyrån Satellit

"Jag har läst din bok om säljande hemsidor och jag tycker den är mycket bra. Den ger framför allt en massa handfasta tips hur man själv rent praktiskt kan ta sig an arbetet med hemsidor, sedan fungerar den som handbok. Kapitlet 25 om marknadsföringen av hemsidan är mycket matnyttig."
Torgny Söderlund, Exporttådet

"Det som jag gillade mest var alla konkreta tips och avdramatiserandet av tekniken bakom. Det är vanlig, sund marknadsföring det handlar om, inget hokus-pokus, när man vill ha en framgångsrik hemsida. Eftersom jag läser denna typ av böcker när jag reser, maste de vara lättskrivna och fängslande, det är den här boken."
Thomas Törnell, Hilti

"Jag har precis läst färdigt boken och jag har även köpt Gerillaföretagaren.
Jag försöker att omsätta en sak om dagen från dina böcker. Det bästa med dom är att man får så många idéer, det är kanske det som också kan vara lite jobbigt. Man kan känna sig lite lätt stressad av att det finns så mycket man kan göra för att öka sin omsättning och sitt kundunderlag."
Michael Sandén, sandenguitars.com

"Det bästa med boken är att den är lättläst, enkelt att hitta specifika saker som man vill läsa mer om, samt att den inspirerar till att verkligen göra något med sin hemsida. Med vänliga hälsningar från en nöjd kund."
Annica Nilsson, Galltvål i Piteå

"Jag ville bara säga att jag har aldrig sett något liknande, klockrena tips som kan omsättas i praktiken direkt.
Jag är en 22-årig entreprenör (utan akademisk utb.) som ständigt försöker snappa upp nya tillvägagångssätt med hjälp av säljlitteratur, kotler mm mm men detta var verkligen något utöver det vanliga, snyggt jobbat!"
Daniel Wikberg. Salespeople Sverige

"Om du tänker dig en väl använd skolbok med gem, notelappar utstuckna på "häschen och tväschen" och med överstrykningspennan faststucken på den sida som läses, så ser du min bok. Den har varit kvällslektyren på nattduksbordet sen den dag jag fick den. Andra, skönlitterära verk har nedgraderats till hyllan under.
Boken ger mig kunskap! Och det är ett gott betyg. Boken är personlig! Det är en konst att skriva så.
Och jag skulle kunna berömma dig, länge, för ditt arbete och upplägg, men det kan vi ta någon annan gång.
Och vad kan ni göra bättre? Ingenting. Jag är jättenöjd. Nöjd med gerillaboken och nöjd med hemsideboken. Dom har blivit mina mentorer. Och nyhetsbreven, tack för dom!
Nu får det vara bra med berömmet för den här gången, med risk för att ni blir malliga där borta"
Susanne, Sannakliniken

"Efter att ha läst Din bok om "Säljande hemsidor" är jag mycket imponerad av dess innehåll. Fantastisk välskriven och lärorik i synnerhet, men också informativ vilket gör att man ofta använder den som ett uppslagsverk när man behöver hjälp. Kanske en av de bästa investeringar jag gjort!"
Sven-Erik Nyberg, NYBERG eMEDIA MANAGEMENT

"Jag håller på och läser "Säljande hemsidor" och den har givit mig (en gammal marknadsförare som är uppväxt före webben) en mental kick. Nu förstår jag vad Internet verkligen handlar om - tack för det!"
Nils-Gunnar Kolfeldt, Stockholms Internationella Handelsskola AB

"Faktum är att jag kan rekommendera den som lämplig läsning för alla som sysslar med webbdesign, alltså inte bara för dem som köper webbdesign. "Know your enemy" brukar man ju säga."
Hans Östnell, Studio2619

"Pånyttfödd efter 370 sidor - Tack för en MYCKET bra bok."
Torbjörn Ahlsén, Cale Access

"Din bok "Säljande hemsidor" får mer och mer karaktären av röda hund, jag ringar in allt: Mycket jätteviktigt, jätteviktigt, viktigt, mindre viktigt, tänkvärt, glöm inte osv, nästan allt är med andra ord inringat."
Ahnette Lindblom, Textilpresentia.se<< Tillbaka till bokens presentationBeställ antal: