I din kundvagn:
Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Är du bäst i din bransch?

Har du funderat på att skriva en bok om vad du kan? Då kanske det här förlaget är rätt samarbetspartner för dig.


Våra kunder behöver konkret information och inspiration.
Vi ger ut böcker som förmedlar konkret, snabb och användbar information för företagare och nyckelpersoner på företag. Vi är naturligtvis glada om böckerna används i undervisning på universitetet men det är inte syftet med dem. Syftet är att vara i verkligheten snarare än i undervisningsvärlden (det är stor skillnad).

Varje bok som kommer här ifrån ska vara så konkret att varje läsare tjänar minst 100 gånger mer än vad boken kostar att köpa (helst mycket mer) – inom en månad efter köpet. Det vi vill veta av dig är exakt de hemligheter du inte vill att dina konkurrenter ska få veta

Våra kunder har inte tid att läsa.
Våra kunder är smarta och mycket otåliga. De behöver komma till saken direkt utan krusiduller eller tjafs och de har redan plöjt massor av företagarlitteratur och blivit besvikna på mycket av den. Vi ska inte göra dem besvikna. Vi ska göra så bra böcker att våra kunder med glädje förstör sin nattsömn bara av att läsa böckerna. Vår enda uppgift är att göra våra kunder till vinnare. Det är faktiskt det enda vi jobbar med här hela dagarna. Just därför är det viktigt att du inte bara "vill skriva en bok". Det är det många som vill. Vårt fokus ligger hela tiden för läsaren, inte egot på författaren (ursäkta om jag låter hård, det är jag inte, men om du bara "vill ge ut en bok" och tänker på läsaren i andra hand, då är vi inte rätt förlag för dig.

För vem ska du skriva din bok?
Den bok du ska skriva ger en heltäckande bild av ett specifikt problem och lösningen på ett konkret och användarvänligt sätt. Vi letar efter dig som har all kunskap i huvudet. Som har bevisat att den fungerar och som kan förmedla din framgångsmodell till våra krävande kunder.

Är du bäst tar vi hand om dig hela vägen.
Trots allt jag skrivit här som kan låta hårt och avskräckande är det här ett vänligt företag. Vi vill bara ge våra kunder det allra bästa, vara deras bästa resurs i bokform. Ett bra sätt att ta reda på vad vi vill ha är att läsa om våra olika böcker här på sajten och leta efter en lucka som vi missat.

Skriv direkt till mig och ge ett förslag på vad vi skulle kunna göra tillsammans.
Adressen är stefan.ekberg@redaktionen.se


Vi hörs

Stefan Ekberg

Gillar du konkreta lösningar utan babbel?
Vill du hitta nya kunder, marknadsföra dig bättre eller bli en ännu bättre chef? Lösningar på vanliga problem är vår specialitet. Läs mer här och få konkret hjälp snabbt